Kantasairaala

 

Olemme käynnistäneet uuden sukupolven sairaalan suunnittelun aivan Hämeenlinnan ydinkeskustaan, rautatieaseman välittömään läheisyyteen vielä entisestään parantaaksemme saavutettavuuttamme. Tämän taustalla on  keskussairaalan toimintojen ja tilojen uudistamisen ajankohtaisuus sekä rakennuskannan ikääntymisen että toiminnan tehostamisen vuoksi. Hankkeen tavoitteena on tehokkaasti toimiva ja yhteistyötä edistävä, kaikkia palveleva terveydenhuollon palvelukeskus, Kantasairaala.

Uuden ”Kantasairaalan” suunnittelussa keskeisellä sijalla on aidon sote-integraation saavuttaminen perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja tarvittavien sosiaalipalvelujen tilojen yhdistämisellä. Näin pystytään tarjoamaan asiakkaalle yhden luukun palvelu ja saumattomat hoitoketjut maan moderneimmassa terveydenhuollon palvelukeskuksessa.

Näiltä sivuilta löydät olennaiset tiedot hankkeen sisällöstä ja etenemisestä. Kutsumme Sinut mukaan myös tähän kehitystyöhön!

Hankkeen etenemistä seurataan myös blogi-kirjoitusten muodossa, joita voi lukea alta.


Kantasairaalahankkeen hankesuunnitelma
17
elokuu
2017

Kantasairaalahankkeen hankesuunnitelma

Hankesuunnitelma hyväksyttiin.

Lue lisää
Elomessuilla riitti kuhinaa
15
elokuu
2017

Elomessuilla riitti kuhinaa

Kantasairaala-hanke herätti kiinnostusta Elomessuilla.

Lue lisää
Keksi nimi uudelle sairaalalle!
10
elokuu
2017

Keksi nimi uudelle sairaalalle!

Kantasairaala-hanke on vahvasti mukana maakunnan suurtapahtumassa, Verkatehtaan Elomessuilla lauantaina 12. elokuuta ja sunnuntaina 13. elokuuta. Messuosastomme löytyy Lasipihalta, portaiden yläpäästä. Jaamme messuilla tietoa hankkeesta ja käynnistämme nimikilpailun.

Lue lisää
9
elokuu
2017

Allianssin markkinainfo

Järjestimme Kantasairaalahankkeen markkinainfon suunnittelu- ja urakoitsija -allianssista 8.8.2017.

Lue lisää
1
elokuu
2017

Allianssikilpailutuksen markkinainfo

Kantasairaala-hankkeen suunnittelija- ja urakoitsija-allianssin markkinainfo järjestetään tiistaina 8.8.2017 klo 13.00 Kanta-Hämeen keskussairaalan Ahveniston rakennuksen luentosalissa, 3. krs, Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna. Pyydämme ilmoittautumiset tarjouskilpailusta kiinnostuneilta 4.8.2017 klo 12.00 mennessä osoitteella eeva.rikkila-kettunen(at)khshp.fi.

Lue lisää