Kantasairaala

Olemme käynnistäneet uuden sukupolven sairaalan suunnittelun aivan Hämeenlinnan ydinkeskustaan, rautatieaseman välittömään läheisyyteen parantaaksemme saavutettavuuttamme. Suunnittelun taustalla on  keskussairaalan ja Hämeenlinnan pääterveysaseman toimintojen ja tilojen uudistamisen ajankohtaisuus sekä rakennuskannan ikääntymisen että toiminnan tehostamisen vuoksi. Hankkeen tavoitteena on tehokkaasti toimiva ja yhteistyötä edistävä, kaikkia palveleva terveydenhuollon palvelukeskus, Kantasairaala.

Uuden ”Kantasairaalan” suunnittelussa keskeisellä sijalla on aidon sote-integraation saavuttaminen perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja tarvittavien sosiaalipalvelujen tilojen yhdistämisellä. Näin pystytään tarjoamaan asiakkaalle yhden luukun palvelu ja saumattomat hoitoketjut maan moderneimmassa terveydenhuollon palvelukeskuksessa.

Näiltä sivuilta löydät olennaiset tiedot hankkeen sisällöstä ja etenemisestä. Kutsumme myös Sinut mukaan tähän kehitystyöhön! Voit osallistua suunnitteluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kantasairaala@khshp.fi. Hankkeen etenemistä voit seurata myös alla olevien blogi-kirjoitusten muodossa.


Hyvää itsenäisyyspäivää!
5
joulukuu
2017

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Kanttiinimme myymillä Suomi-leivoksilla alkaa maukkaasti itsenäisyyden juhlinta.

Lue lisää
Rakennuttajakonsultti Pekko Pennanen esittäytyy
28
marraskuu
2017

Rakennuttajakonsultti Pekko Pennanen esittäytyy

Lue lisää
Kantasairaalahankkeen hanketoimisto on valmistunut
16
marraskuu
2017

Kantasairaalahankkeen hanketoimisto on valmistunut

Hanketoimisto remontoitiin Kanta-Hämeen keskussairaalan Hämeenlinnan yksikön päärakennuksen toiseen kerrokseen. Hanketoimisto eli Big Room -työskentelyn ideana on nopeuttaa tiedonkulkua, yhteensovittaa suunnitelmia tehokkaasti sekä yhdistää hankkeessa työskentelevät. Suunnitteluun osallistuvat lukuisat käyttäjien edustajat, suunnittelijat, sidosryhmät ja jatkossa myös parhaillaan kilpailutettava allianssiryhmittymä. Hanketoimisto on paikka missä kokoonnutaan ja työskennellään yhdessä hankkeen parhaaksi.

Lue lisää
Arkkitehti lääkärin vaatteissa – ja hoitajankin
8
marraskuu
2017

Arkkitehti lääkärin vaatteissa – ja hoitajankin

Lue lisää
Simulointi
2
marraskuu
2017

Simulointi

Lapset ja perhe -kokonaisuuden vastaanottotoiminnan simuloinnin tulokset julkaistiin 1.11.2017. Simuloinnin avulla mallinnettiin virtuaalisesti uudessa palvelukeskuksessa käytössä olevat hoitoprosessit tilojen näkökulmasta. Tämä vaati henkilökunnaltamme tulevaisuusajattelua, sillä heidän piti arvioida minkälaiset ovat asiakkaiden prosessit tulevaisuudessa.

Lue lisää