KANTA-HÄMEEN KORONAROKOTUKSET

kanta-häme-logo

Hämeenlinnan terveyspalvelujen asiakas

Sinut on ohjattu tänne sivulle tekstiviestin tai muun kutsun avulla.

Takaisinsoittomme on pahoin ruuhkautunut ja tilannetta helpottaaksemme, haluamme tarjota nopean ja helpon keinon ratkaista ajanvarausta koskeva asiasi. Lue ohjeet alempaa.

Mikäli haluat jäädä odottamaan takaisinsoittoa edelleen, esimerkiksi jos tarvitset neuvoja rokotuksiin liitten, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Pidämme tässä tapauksessa numerosi takaisinsoittojonosssa edelleen ja soitamme mahdollisimman pian. Ruuhkan vuoksi tämä voi kestää viikkoja.

OHJEET


Mikäli olet jo saanut tarvitsemasi koronarokotuksen tai ajanvarauksen siihen, etkä enää tarvitse takaisinsoittoa siirry kohtaan 3.

Muussa tapauksessa toimi näin:

 1. Tarkista onko sinulla mahdollisuus osallistua ajanvarauksettomaan rokotustilaisuuteen.
  Käy katsomassa rokotusajat ja rokotusvuorossa olijat täältä.  Jos haluat osallistua ajanvarauksettomaan rokotukseen, siirry kohtaan 3.

 2. Haluatko valita itsellesi sopivan ajan uudesta helposta ajanvarauspalvelustamme? Palvelussa voi asioida helposti myös toisen henkilön puolesta eikä se edellytä tunnistautumista. Varmista kuitenkin palvelun infosta ja varausehdoista, että olet oikeutattu ajanvaraukseen.
  Jos löydät itsellesi palvelusta sopivan ajan, tee varaus, mutta muista palata sen jälkeen kohtaan 3
  Nettiaika.fi – Ajanvarausjärjestelmä 


 3. Kohta 3 /Olet nyt saanut ratkaistua ajanvaraustasi koskevan asian, hienoa! Käy ilmoittamassa tällä lomakkeella, että puhelinnumerosi voidaan poistaa takaisinsoittojonolta. Tämä auttaa meitä palvelemaan nopeammin myös niitä, ketkä tarvitsevat avun puhelimitse. KIITOS AVUSTASI!
  Takaisinsoiton peruutuslomake