Allianssin väki on palannut lomilta takaisin työn touhuun. Olemme saaneet joukkomme vahvistukseksi seitsemän uutta Superkäyttäjää. Ohessa Minkan esittely.

Olen Minka Virta ja toimin Kantasairaalahankkeessa superkäyttäjänä edustaen psykiatrian käyttäjiä. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja tällä hetkellä toimin osastonhoitajana nuorisopsykiatrian tulosyksikössä. Talossa olen ollut töissä vuodesta -99, koko ajan psykiatriassa.

Sairaalaan liittyvissä remontoinneissa olen ollut mukana, kun nuorisopsykiatrian osastolle tehtiin uudet tilat Ahveniston sairaalan kuudenteen kerrokseen v. 2006. Ja toisen kerran tehtiin pienempiä muutoksia, kun toinen nuorisopsykiatrian osasto lakkautettiin ja perustettiin yksi 12-paikkainen osasto ja lisättiin avohoitoon JOPO- yksikkö v. 2012. Näille tilat tehtiin kuudennen kerroksen tiloista. Näissä on saanut tutustua tilojen suunnitteluun eri ammattiryhmien kanssa.

Lähdin innoissani mukaan tähän hankkeeseen. On upeaa olla mukana edustamassa oman ammattialan käyttäjiä ja viedä heidän asioitaan eteenpäin uuden sairaalan tiloihin. Hanke on iso ja vaatii aikaa, mutta motivaatiota tähän löytyy. Haasteena on löytää tulevaisuuden ratkaisut psykiatriassa.

Odotan innolla syksyä ja työskentelyä hankkeen parissa.

Minka Virta

[wp_social_sharing social_options='facebook,twitter,linkedin' facebook_text='Jaa Facebookissa' twitter_text='Jaa Twitterissä' googleplus_text='Jaa Google+:ssa' linkedin_text='Jaa LinkedInissä' pinterest_text='Jaa Pinterestissä' icon_order='f,t,g,l,p' show_icons='0' before_button_text='' text_position='' social_image='' ]