Päiväsairaala

Päiväsairaalatoimintaa toteutetaan sekä Hämeenlinnassa keskussairaalassa että Riihimäen sairaalassa.

Hämeenlinnan yksikkö toimii sairaalan neljännessä kerroksessa ja avoinna maanantaista torstaihin kello 7.45–19.00 ja perjantaisin kello 7.30–16.

Riihimäen päiväsairaala toimii rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa ja on avoinna maanantaista perjantaihin kello 7.30–15.30

Päiväsairaaloissa hoidamme potilaat, joiden hoito voi toteutua saman päivän aikana. Potilaat edustavat useita erikoisaloja, joista suurimmat ovat onkologia, sisätaudit, reumatologia, naistentaudit ja keuhkosairaudet. Toteutamme potilaille muun muassa sytostaattihoitoja, erilaisia lääkehoitoja ja toimenpiteitä, jotka eivät kuulu päiväkirurgiselle puolelle. Päiväsairaaloissa huolehdimme myös potilaiden valmistelusta ja jälkiseurannasta toimenpiteiden yhteydessä.

Potilaiden hoitosuunnitelma laaditaan poliklinikalla erikoislääkärin vastaanotolla ja hoito toteutetaan päiväsairaalassa. Teemme kiinteää yhteistyötä eri erikoisalojen kanssa, jotta potilaiden hoito onnistuu turvallisesti ja sujuvasti. Tarvittaessa olemme yhteydessä hoitavaan lääkäriin hoitojen aikana.

Pyrimme huomioimaan potilaan toiveen hoitoajasta, mutta joudumme porrastamaan hoitoja niiden kestojen ja saatavuuden mukaan. Hoitojen sopimisen yhteydessä kaikki potilaat ohjeistetaan erikseen päiväsairaalaoppaan avulla.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme eteenpäin, jotta hoitokokemuksesta tulisi miellyttävä, siksi kaikki palaute on meille ensiarvoisen tärkeää!

Yhteystiedot:

Takaisinsoittopalvelu on avoinna ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Virka-ajan ulkopuolella tulleisiin puheluihin vastataan seuraavana arkipäivinä

Hämeenlinnan päiväsairaala puh. 03 629 2342, tekstiviestinumero 045 73976554

Riihimäen päiväsairaala puh. 019 744 5210, tekstiviestinumero 045 73976555

Numeroissa on käytössä takaisinsoittopalvelu

 

Halutessasi voit olla meihin yhteydessä tekstiviestitse, numerot yllä poliklinikan yhteydessä. Numeroihin ei ole mahdollista soittaa tai laittaa multimediaviestejä. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Ajan peruutus tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: PERUUTUS, potilaan nimi, syntymäaika ja peruttava aika. Lapsen asioita hoidettaessa, muista mainita myös lapsen nimi.

Ajanperuutus on oltava perillä viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 14 mennessä.

Tämän jälkeen perutuista ajoista veloitamme sakkomaksun.

 

Takaisinsoittopyyntö tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: TAKAISINSOITTO ja lyhyesti, missä asiassa toivot yhteydenottoa.

Lapsen asioita hoidettaessa muista mainita viestissä lapsen nimi.

 

Muissa asioissa kirjoita asiasi viestiin lyhyesti.