Palvelut

Kanta-Hämeen keskussairaala on maamme viidenneksi suurin ympärivuorokautisesti päivystävä ei-yliopistollinen sairaala, erikoissairaanhoidon ja asiakaspalvelun osaamiskeskus, joka jatkuvasti uudistuu ja kehittää toimintaansa.

Palvelemme asiakkaitamme Hämeenlinnassa sijaitsevassa keskussairaalassa ja Riihimäen sairaalassa monipuolisesti ja haluamme taata asiakkaillemme sujuvan hoitoon pääsyn mahdollisimman lähellä, selkeät hoitopolut ja potilaan yksilölliset tarpeet huomioon ottavan hoitokokonaisuuden – joustavassa yhteistyössä kumppaniemme kanssa. Pyrimme erottautumaan helposti saavutettavana, ihmisen kokoisena, turvallisena ja laadukkaana perhesairaalana.

Päivystämme kattavasti yli kymmenellä erikoissairaanhoidon erikoisalalla ja tarjoamme poliklinikoillamme hoitoa noin 40 suppealla erikoisalalla. Olemme erityisen ylpeitä maan moderneimpiin ja laadukkaimpiin kuuluvasta päivystyspoliklinikastamme, jonka yhteydessä koulutetaan akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä. Synnytys- ja naistentautien yksikkömme puolestaan kerää valtavan hyvää asiakaspalautetta, ja Kanta-Hämeeseen tullaankin synnyttämään myös maakunnan rajojen ulkopuolelta. Ammattilaisten keskuudessa olemme tunnettuja laadukkaasta diagnostiikastamme, jonka tueksi tarjoamme jopa useita yliopistosairaaloita kattavammat tietokantapalvelut, kuten UpToDaten. Tarjoamme osaajillemme myös mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä urallaan. Keskussairaalassamme on otettu tieteellisiä harppauksia esimerkiksi etäneurologian kehittämisessä aivan viime aikoina.

Näiltä sivuilta löydät kuvauksen keskeisimmistä palveluistamme sekä yksikkökohtaiset yhteystiedot, potilasohjeet ja muun tarvittavan tiedon, jota asiakkaanamme tarvitset. Voit tutustua palveluihimme ja toimintaamme myös alla olevasta esittelyvideosta tai sähköisestä esitteestä. Katso myös useimmin kysytyt kysymykset!