Yhteispoliklinikka

Riihimäen yhteispoliklinikka on osa Kanta-Hämeen keskussairaalan poliklinikkaverkostoa ja se tekee tiivistä yhteistyötä Hämeenlinnan poliklinikkojen kanssa. Poliklinikalle tullaan lääkärin lähetteellä. Palveluaikamme on klo 8 – 15.30. Palveluvalikoimamme erikoisaloittain saattaa vaihdella vuoden aikana.

 Kirurgian poliklinikka

Riihimäen yhteispoliklinikan kirurgian poliklinikalla palvelemme ortopedian, verisuonikirurgian, vatsakirurgian, suukirurgian, naistentautien sekä virtsateiden sairauksien potilaita.

Kirurgian poliklinikka sijaitsee 2. kerroksessa, pääsisäänkäynnistä vasemmalle. Kirurgian poliklinikan virtsateiden ja naistentautien toimintoja on myös sairaalan poliklinikka käytävällä, pääsisäänkäynnistä vasemmalle, kahvion jälkeen.

Ortopedian alueella meillä on lääkärin vastaanottoja sekä immobilisaatiohoitoja (kipsaus). Verisuonikirurgiassa pidämme vastaanottoja sekä teemme laskimoiden vaahto-hoitoja. Vatsakirurgia tarjoaa lääkärin vastaanottoja, joiden yhteydessä voidaan tehdä myös pieniä puudutusta edellyttäviä toimenpiteitä. Suukirurgian alueella teemme pieniä suukirurgisia toimenpiteitä, jotka eivät vaadi nukutusta. Naistentautien palveluna on erikoissairaanhoitoa vaativat vastaanotot sekä pienet toimenpiteet ilman nukutusta. Virtsateiden sairauksien alueella tarjoamme lääkärin vastaanottoja sekä virtsateiden tähystyksiä.

Sisätautien poliklinikka 

Riihimäen poliklinikalla toimivat yleissisätautien, vatsaelinsairauksien ja reumatautien vastaanotot. Sydänsairauksien potilaille lääkäripalvelun tuottaa Sydänsairaala Oy. Vastaanottopalvelua tarjoavat myös tulehduksellisiin suolisairauksiin erikoistunut sairaanhoitaja sekä reumasairauksiin erikoistunut sairaanhoitaja.

Sisätautien poliklinikan tilat sijaitsevat pääosin poliklinikkakäytävällä, pääovesta vasemmalle, kahvion jälkeen.

Ihotautien poliklinikan tilat sijaitsevat pääovesta oikealla olevalla käytävällä.

Keuhkosairauksien poliklinikka  

Keuhkosairauksien poliklinikka palvelee hengityselinsairaita potilaita. Poliklinikalla toimii lääkärin ja asiantuntijasairaanhoitajan vastaanotot. Poliklinikalla tehdään myös hengityselinten pieniä tutkimuksia sekä hoidetaan hengitykseen liittyviä unihäiriöitä.

Keuhkosairauksien poliklinikka sijaitsee poliklinikkakäytävällä, pääsisäänkäynnistä vasemmalle, kahvion jälkeen. 

Endoskopiayksikkö

Riihimäen yksikössä tehdään sisätautien sekä kirurgian mahalaukun- ja paksusuolen tähystyksiä. Endoskopiayksikkö tekee yhteistyötä Riihimäen päiväsairaalan kanssa, mikäli potilaan turvallinen hoito edellyttää potilaan seurantaa ja tarkkailua tutkimuksen jälkeen.

Endoskopiayksikkö sijaitsee poliklinikkakäytävällä, pääsisäänkäynnistä vasemmalle, kahvion jälkeen.