Rekrytointi

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri työpaikkana

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on  moniammatillinen yhteisö ja työkavereita meillä on noin 1900. Meille tärkeää on taata asiakkaillemme selkeät hoitopolut, otamme huomioon potilaan yksilölliset tarpeet ja takaamme helpon hoitoon pääsyn. Erinomainen asiakaspalvelu on meidän sydäntä lähellä ja olemme edistyksellisesti hyödyntäneet esimerkiksi digitalisaatiota asiakaskokemuksen kehittämisessä. Ennen kaikkea panostamme laatuun, turvallisuuteen ja erotumme muista ihmisen kokoisena perhesairaalana. Tuotamme erikoissairaanhoidon palveluita 11 kunnan alueella 171 000 asukkaalle kahdessa toimipisteessä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeä, haluamme mahdollistaa henkilökuntamme kasvamisen ja kehittymisen työssä. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa Sportti&KulttuuriPassi ja työmatkaetu.  Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle.

Kantiksen jokapäiväistä tekemistä ohjaavat sairaanhoitopiirimme arvot:
Näytämme esimerkkiä – ylpeydellä
Uskallamme – koko sydämellä
Toimimme – Sinua kuunnellen
Onnistumme – aina yhdessä

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin avoimet työpaikat löydät TÄÄLTÄ

Työntekijämme kertovat:

Rekrytoinnin yhteystiedot
Työpaikkailmoituksista löydät niiden henkilöiden yhteystiedot, joilta voit kysyä tarkempia tietoja haettavasta tehtävästä.

Kaikissa rekrytointiin liittyvissä asioissa Sinua palvelee:

Rekrytointiasiantuntija
Sarah Rissanen
Puh. 040 625 9648
rekry(at)khshp.fi