Kantasairaalahankkeen hankesuunnitelma

Hankesuunnitelma hyväksyttiin.

Tiistaina 15.8 Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin hallitus sai käsiteltäväkseen Kantasairaalahankkeen hankesuunnitelman sekä hankeallianssin kilpailuttamisen. Hallitus hyväksyi hankesuunnitelman, jota tullaan vielä syksyn 2017 aikana täydentämään arkkitehdin ehdotussuunnitelmalla. Ehdotussuunnitelmaa ei voitu vielä liittää hankesuunnitelmaan, koska neuvottelut uuden sairaalan tontista ovat edelleen kesken. Hankesuunnitelma on luettavissa hallituksen esityslistalta: hankesuunnitelma Hyväksytyn hankesuunnitelman pohjalta sairaanhoitopiiri hakee rakennusinvestointiin tarvittavaa poikkeuslupaa Sosiaali- ja terveysministeriöltä.

Hallitus päätti myös käynnistää hankeallianssin kilpailutuksen. Tarjouspyyntö on tarkoitus julkaista elokuun aikana. Tilasuunnittelu jatkuu yhdessä käyttäjäryhmien kanssa, ja piakkoin valmistuu myös Kantasairaalahankkeen hanketoimiston tilat!

Elokuisin terveisin, Eeva R-K

[wp_social_sharing social_options='facebook,twitter,linkedin' facebook_text='Jaa Facebookissa' twitter_text='Jaa Twitterissä' googleplus_text='Jaa Google+:ssa' linkedin_text='Jaa LinkedInissä' pinterest_text='Jaa Pinterestissä' icon_order='f,t,g,l,p' show_icons='0' before_button_text='' text_position='' social_image='' ]