Hyvää juhannusta!

Allianssin väki toivottaa hyvää juhannusta ja leppoisaa kesää!

Hankkeemme saavutti tiistaina ensimmäisen tärkeän vaiheen, kun toiminnallisessa ohjausryhmässä lukittiin tulevan sairaalan tilaohjelma. Kuvantamisen ja logistiikan osalta tilatarpeet varmistuvat elokuussa. Tämä vaihe on ollut tilaohjelman parissa työskenteleville henkilöille erityisen haastavaa, koska tässä vaiheessa pitää lukita tilatarpeet uuden sairaalan osalta. Kuitenkin etappi on tärkeä, jotta pääsemme suunnittelussa eteenpäin. 

Elokuussa näemme sitten, että missä kustannusluokassa uusi sairaala on tässä vaiheessa. Siitä saamme tärkeän työkalun hankkeen ohjaukseen. Lisäksi elokuussa tulemme työskentelemään tiiviisti sairaalan konseptisuunnitelman parissa. Sen hyväksyntä syyskuussa on meidän seuraava tärkeä etappi.

Elokuussa jatkamme myös hankkeen yhteisen nimen sekä ilmeen työstämistä. Ja toivottavasti yhteisen projektitoimistomme lupakäsittely etenee joutuisasti, jotta voisimme projektitoimiston avajaisten yhteydessä julkaista myös hankkeen nimen.

Nyt voimme kaikki alkaa valmistautua juhannuksen viettoon perinteisessä säässä. Nauttikaa hyvästä ruuasta hyvässä seurassa.

Hyvää juhannusta!

Allianssin projektipäällikkö 
Jari Törnqvist

[wp_social_sharing social_options='facebook,twitter,linkedin' facebook_text='Jaa Facebookissa' twitter_text='Jaa Twitterissä' googleplus_text='Jaa Google+:ssa' linkedin_text='Jaa LinkedInissä' pinterest_text='Jaa Pinterestissä' icon_order='f,t,g,l,p' show_icons='0' before_button_text='' text_position='' social_image='' ]