Keksi nimi uudelle sairaalalle!

Kantasairaala-hanke on vahvasti mukana maakunnan suurtapahtumassa, Verkatehtaan Elomessuilla lauantaina 12. elokuuta ja sunnuntaina 13. elokuuta. Messuosastomme löytyy Lasipihalta, portaiden yläpäästä. Jaamme messuilla tietoa hankkeesta ja käynnistämme nimikilpailun.

Kantasairaala-hanke on vahvasti mukana maakunnan suurtapahtumassa, Verkatehtaan Elomessuilla lauantaina 12. elokuuta ja sunnuntaina 13. elokuuta. Messuosastomme löytyy Lasipihalta, portaiden yläpäästä.  Jaamme messuilla tietoa hankkeesta ja käynnistämme nimikilpailun.

Kilpailuun odotamme saman tyyppisiä esityksiä kuin tuli esimerkiksi poliisitalon eli nykyisen Miekkalinnan nimikisaan.
Oman nimiehdotuksen voi jättää paperilla messuosastolle tai sen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo(at)khshp.fi. Ehdotuksia otetaan vastaan elokuun loppuun asti.

Syyskuussa parhaan nimiehdotuksen tekijä saa palkinnoksi yön kylpylähotellissa kahdelle. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Vanajavesi-risteily. Toivomme, että ihmiset saapuvat tutustumaan suunnitelmiin ja keskustelemaan messuosastolle! Jaamme erilaista materiaalia, kuten esimerkiksi rajoitetun määrän muistitikkuja, jotka sisältävät tietopaketin uuden sairaalan suunnittelusta. Sama tiedosto löytyy myös alta.

Elomessut Kantasairaalainfo 2017

[wp_social_sharing social_options='facebook,twitter,linkedin' facebook_text='Jaa Facebookissa' twitter_text='Jaa Twitterissä' googleplus_text='Jaa Google+:ssa' linkedin_text='Jaa LinkedInissä' pinterest_text='Jaa Pinterestissä' icon_order='f,t,g,l,p' show_icons='0' before_button_text='' text_position='' social_image='' ]