Rakennuttajakonsultti Pekko Pennanen esittäytyy

Terve,
nimeni on Pekko Pennanen. Olen aloittanut Kantasairaala-hankkeen rakennuttajaryhmässä, kun Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri valitsi Rakennuttajatoimisto HTJ:n rakennuttajakonsultiksi. Koulutukseltani olen rakennustekniikan diplomi-insinööri. Olen saanut perehtyä sairaalarakentamiseen useamman vuoden ajan, kun työskentelin Tays:n Etupihan uudisrakennukset -laajennushankkeessa.

Liittyessäni uuden Kantasairaalan työryhmään oli ilo huomata, että hankkeen valmistelu on edennyt mainiosti. Toteutusmuodoksi on valittu allianssimalli, joka soveltuu erittäin hyvin tällaisiin suuriin ja monitahoisiin projekteihin. Allianssi antaa hyvät mahdollisuudet kaikki osapuolet yhdistävään, joustavaan yhteistyöhön. Olen huomannut, että Kanta-Hämeen keskussairaalassa työskentelevät ovat ylpeitä tekemästään työstä. Ja niin on syytäkin olla! Näillä eväillä voimme yhdessä rohkeasti todeta rakentavamme Suomen parasta sairaalaa. Ja koska Suomi on terveydenhuollon kärkimaita, on tavoitteena ainutlaatuinen huippusairaala myös maailmanlaajuisesti.

Haastankin kaikkia tuomaan asiantuntemuksensa mukaan yhteistyöhön sekä osallistumaan projektin aikana aktiivisesti ideointiin ja suunnitelmien kehittämiseen.

Pekko

 

[wp_social_sharing social_options='facebook,twitter,linkedin' facebook_text='Jaa Facebookissa' twitter_text='Jaa Twitterissä' googleplus_text='Jaa Google+:ssa' linkedin_text='Jaa LinkedInissä' pinterest_text='Jaa Pinterestissä' icon_order='f,t,g,l,p' show_icons='0' before_button_text='' text_position='' social_image='' ]