STM:n lupahakemus on jätetty

Maanantaina 9.10. pääsimme vihdoin lähettämään Sosiaali- ja terveysministeriölle rakennusinvestointia koskevan poikkeuslupahakemuksen.

Vuonna 2016 säädetyn lain mukaan kuntien ja kuntayhtymien on haettava poikkeuslupa kaikkiin yli 5 miljoonaa euroa ylittäviin sosiaali- ja terveydenhuollon rakennuksia koskeviin investointeihin. Hakemuksen mukana toimitettiin hankesuunnitelman lisäksi sekä Hämeen Liiton että Tampereen yliopistollisen sairaalan erityisvastuualueen lausunnot hankkeestamme. Molemmissa lausunnoissa hankkeemme nähdään tarpeellisena  ja hyvin perusteltuna ja kannatettiin rakennushankkeen toteutumista. Hämeen Liitto näki hankkeen toteuttamisen myös kiireellisenä maakunnan palveluverkon muodostumisen ja palvelujen turvaamisen kannalta.

T: Eeva R-K

[wp_social_sharing social_options='facebook,twitter,linkedin' facebook_text='Jaa Facebookissa' twitter_text='Jaa Twitterissä' googleplus_text='Jaa Google+:ssa' linkedin_text='Jaa LinkedInissä' pinterest_text='Jaa Pinterestissä' icon_order='f,t,g,l,p' show_icons='0' before_button_text='' text_position='' social_image='' ]