Terveisiä Sairaalatekniikan päiviltä!

Eeva, Kari, Soili ja lukuisia sairaalan työntekijöitä kävi Oulussa Sairaalatekniikan päivillä kehittämässä itseään ja verkostoitumassa. Päivien anti oli laaja; yksittäisistä asioista suurempiin kokonaisuuksiin kuten Sote-uudistukseen.

Oheinen kuva on koulutuspäivien toiselta päivältä. Aamun avauksena Korvenkylän miesvoimistelijat näyttivät erilaisia tapoja ajatella voimistelua ja siihen mahdollisesti liittyviä liikunnallisia toimintoja. Heidän esityksensä niin pyramidista ilman käsiä, kuin Titanicista piristivät aamuamme merkittävästi! Luova tapa ajatella asioita on usein hyödyksi tulevaisuudessa. Kunpa osaisimme yhtä luovasti suunnitella uutta sairaalaa!

Muutenkin koulutuspäivien suurin anti oli ehdottomasti mahdollisuus kuulla erilaisia tapoja tehdä asioita ja ajatella asioista. Avajaispäivänä ajatteluamme lavensi Henkka Hyppösen esitys. Hän kannusti meitä ajattelemaan kriittisesti, ja tarkastelemaan etenkin perusolettamuksia. Meillä ihmisillä näitä perusolettamuksia riittää. Tämän lisäksi saimme kuulla turvallisuudesta, taloteknisistä järjestelmistä, ICT:n hyödyntämisessä erilaisissa hankkeissa sekä käynnissä olevista sairaalahankkeista. Pääsimme myös tutustumaan OP Pohjolan Inoroom-leikkaussaliin!

Tietoa täynnä olevat päivät ovat nyt takana, mutta onneksi materiaalit ovat saatavilla SSTY:n Internet-sivuilla: http://ssty.fi/ohjelma-2018/

Terveisin
Soili

 

 

[wp_social_sharing social_options='facebook,twitter,linkedin' facebook_text='Jaa Facebookissa' twitter_text='Jaa Twitterissä' googleplus_text='Jaa Google+:ssa' linkedin_text='Jaa LinkedInissä' pinterest_text='Jaa Pinterestissä' icon_order='f,t,g,l,p' show_icons='0' before_button_text='' text_position='' social_image='' ]