Johtajaylihoitaja Kirsi Leinolle on myönnetty Suomen Leijonan ritarikunnan ritarimerkki

Johtajaylihoitaja Kirsi Leinolle myönnettiin 6.12.2020 Suomen Leijonan ritarikunnan ritarimerkki.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on myöntänyt 6.12.2020 johtajaylihoitaja Kirsi Leinolle sosiaali- ja terveysministeriön hallinnon alan kunniamerkin.

Presidentin myöntämä ansiomerkki on Suomen Leijonan ritarikunnan ritarimerkki. Arvostetun ansiomerkin ja kunniakirjan luovutti Kirsille sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja Kaija-Leena Savijoki sekä sairaanhoitopiirin johtaja Seppo Ranta.

Kirsi tunnetaan napakkana ja asiantuntevana ammattilaisena. Kirsi on nostanut omalla työurallaan esille erityisesti hoitohenkilökunnan roolia sairaalassa ja asiakaspalvelukokemuksen tärkeyttä. Hänen strategisena vastuuna on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä hoitotyön johtamisen lisäksi sairaanhoitopiirin asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen johtaminen.

Kirsi Leinolla on erittäin pitkä ura usean eri terveydenhuollon yksikön johtamisessa ja kehittämisessä. Hän toiminut Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä 15 vuotta. Kaija-Leena Savijoki puheessaan osoitti kiitoksensa Kirsi Leinolle ja kertoi, että Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä Kirsi on organisoinut hoitotyönjohtamisen ja toiminnan tehokkaasti toimivaksi ja ongelmattomaksi.

Kirsi kiitospuheessaan painotti yhteystyön tärkeyttä, yhdessä olemme aina enemmän!

Lämpimät onnittelut sinulle Kirsi merkittävästä ja ansaitusta kunniamerkistä!