Avoimet ovet Riihimäen aikuispsykiatrian uusissa tiloissa

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin aikuispsykiatria Riihimäellä on muuttanut kokonaisuudessaan syyskuun alussa uusiin tiloihin Penttilänkadulle (Penttilänkatu 5A) Riihimäen terveysaseman yhteyteen, jonne osa toiminnoista siirtyi jo vuosi sitten.

Yksikkö kutsuu kaikkia aikuispsykiatrian toiminnasta kiinnostuneita tahoja tutustumaan keskiviikkona 29. marraskuuta kello 14-17 järjestettävien avoimien ovien päivänä.

Paikalla on moniammatillinen henkilökunta esittelemässä tiloja ja toimintaa. Samalla yksikön työntekijät ovat kiinnostuneita kuulemaan ja keskustelemaan asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa tehtäviin ja toimintaan liittyvistä kysymyksistä.

Poliklinikalla hoidetaan aikuisia psykiatrista hoitoa tarvitsevia potilaita. Hoitomuotoina ovat yksilövastaanotot sekä erilaiset hoidolliset ryhmät. Myös kotikäynnit sekä yhteistyö muiden toimijoiden kanssa kuuluvat osana työhön. Työryhmässä työskentelee lääkäreitä, hoitajia, kuntoutusohjaaja, psykologeja, toimintaterapeutteja sekä osastonsihteeri.

Tervetuloa maistelemaan glögiä ja tutustumaan!