Kanta-Hämeen keskussairaalan päivystyksen osastonylilääkäri Ville Hällberg Terveysalan 100-vaikuttajan listalle

Päivystyksen osastonylilääkäri Ville Hällberg nimettiin 100 terveysalan vaikuttajan listalle

Päivystyksen osastonylilääkäri Ville Hällberg nimettiin 100 terveysalan vaikuttajan listalle

Kanta-Hämeen keskussairaalan päivystyksen osastonylilääkäri Ville Hällberg on nimetty Terveysalan 100-vaikuttajan listalle. Terveysalan sadan vaikuttajan lista on Mediuutisten toimituksen keräämä listaus ihmisistä, jotka toimituksen näkemyksen mukaan ovat vaikuttaneet tänä vuonna merkittävästi terveydenhuoltoon ja vieneet sen toimintaa eteenpäin. Terveysalan 100 Vaikuttajaa -lista on jaettu kymmeneen kategoriaan: Top 10, Arjen parantajat, Hoidon kehittäjät, Uudistajat, Terveysteknologia, Keskustelunherättäjät, Yhteistyön edistäjät, Pitkäjänteiset, Yritysmaailma ja Vuoden väitökset.

Kanta-Hämeen keskussairaalassa alkoi syyskuussa 2023 alkaen Tutkijakoulu, joka on suunnattu Oma Hämeen työntekijöille, jotka ovat kiinnostuneita akateemisesta tutkimuksesta. Tutkijakoulu keskittyy pääasiassa lääketieteelliseen tutkimukseen, mutta siinä on myös osioita, jotka tukevat muuta terveydenhuollon akateemista tutkimusta.

– Tutkijakoulun tavoitteena on edistää Kanta-Hämeen omaehtoista terveydenhuollon tutkimusta sekä yksilöllisesti että yhteistyössä muiden toimijoiden, kuten TAYS-piirin tutkijoiden, kanssa. Tutkimustyön aktivoituminen tuottaa positiivista vaikutusta koko Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle ja lisää kiinnostusta aluetta kohtaan työnantajana niin lääkäreiden kuin muun henkilökunnan rekrytoinnissa, kertoo Tutkijakoulun tuki- ja innovointijoukoissa toimiva Kanta-Hämeen keskussairaalan päivystyksen osastonylilääkäri Ville Hällberg, joka myös toimi ensimmäisen senioritutkijoiden ja kouluttajien tapaamisen koollekutsujana.

Ville Hällberg nimettiin Arjen parantajat – listalle

Kanta-Hämeen keskussairaalan päivystyksen osastonylilääkäri Ville Hällberg on toiminut innovoijana Kanta-Hämeen keskussairaalassa alkaneessa Tutkijakoulussa, joka keskittyy pääasiassa lääketieteelliseen tutkimukseen. Tutkijakoulun tavoitteena on edistää Kanta-Hämeen omaehtoista terveydenhuollon tutkimusta sekä yksilöllisesti että yhteistyössä muiden toimijoiden, kuten Tays-piirin tutkijoiden, kanssa. Hällberg myös toimi ensimmäisen senioritutkijoiden ja kouluttajien tapaamisen koollekutsujana.