KHSHP:n yhtymävaltuuston kokous 9.6.2020

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuusto kokoontuu tiistaina 9. kesäkuuta 2020 kello 15.00 alkaen. Kokous järjestetään koronaviruspandemian aiheuttamien rajoitusten ja suositusten vuoksi poikkeuksellisesti niin sanottuna hybridikokouksena, jossa osa valtuutetuista osallistuu kokoukseen paikan päällä Ahveniston luentosalissa ja osa Teams-yhteyden välityksellä verkon kautta.

Koronaviruspandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi kokouksen seuraaminen paikan päällä Ahveniston luentosalissa ei valitettavasti ole mahdollista.

Yleisö pääsee seuraamaan valtuuston kokousta tämän linkin välityksellä. Kokous välitetään Teams-livetapahtumana, jota voi seurata joko tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen asennettavan Teams-sovelluksen kautta tai liittyä tapahtumaan verkkoselaimen kautta anonyymisti.

Kokouksen esityslistan liitteineen voi ladata tästä.

Kokouksessa valtuusto päättää muun muassa vuoden 2019 tilinpäätöksen hyväksymisestä, sairaanhoitopiirin perussopimuksen muuttamisesta ja käsittelee arviointi- henkilöstö- ja asiakkuuskertomukset.