Kuukauden kasvo – päivän piristäjämme, lähettimme Pauliina Uotila

Lähetti Pauliina Uotila seisomassa hevosensa ja poninsa kanssa

Pauliinan vapaa-aika kuluu Persikan ja Sweet choco starin kanssa iloisesti.

Pauliina Uotila toimii Kanta-Hämeen keskussairaalassa potilasasiakirja-arkistossa lähettinä. Hän on ollut päälle 20 vuotta eri asiakaspalvelutehtävissä. Viimeisimpänä ennen Kantista Wihuri Oy Aarnio Metron pikatukkutyöntekijänä ja aulaemäntänä Palkeilla Linnankasarmilla.

Työn haasteet ennen vs. nyt?
Pauliina on työskennellyt Kantiksessa reilun vuoden, joten alkuun haasteet olivat aivan toista kuin nyt.

–Lähinnä isoin haaste oli etten eksy talossa, Pauliina naurahtaa. Tämän päivän haasteet ovat meidän sisäpostin saaminen oikeisiin osoitteisiin, varsinkin pelkällä nimellä, sekä jos työpari puuttuu, niin tehtävistä yksin suoriutuminen on varsin haastavaa.

–Korona ei ole onneksi suuremmin vaikuttanut töihini myöskään, Pauliina toteaa.

Millainen on hyvä ja huono työpäivä, mikä siihen vaikuttaa?
–Mulla ei ole kuin hyviä työpäiviä. Se, että saan olla oma itseni ja auttaa asiakkaita tavalla tai toisella tekee päiviini niitä helmiä. Kaikki lähimmät työkaverit ja esihenkilö Hanna ovat aivan mahtavia, Pauliina iloitsee.

Millainen paikka Kantis on olla töissä ja millainen työnantaja Kantis on?
Kantiksesta Pauliinalla ei ole kuin hyvää sanottavaa.

–Olen ylpeä siitä mitä teen ja se, että saan olla töissä täällä. Työnantajana Kantis on hyvä ja töitä on varmasti tekevälle, Pauliina toteaa.

Mitä teet vapaa-ajalla, harrastat, tasapainotat elämääsi?
Vapaa aika Pauliinalla menee Janakkalassa pienen maatilan ja tyttären kanssa.

–Meillä on pari lammasta, kanoja, kukkoja, kissa, koira ja kolme hevosta, kaikki eivät ole omia, Pauliina naurahtaa välissä ja jatkaa vielä lisäten listaan ponin. Omat harrastukset ovat enemmänkin elämäntapa.

Mitä terveisiä haluaisit lähettää Kantiksen henkilökunnalle?
–Minusta on ilo tehdä töitä teidän kaikkien kanssa ja jos vaan voin piristää teidän päiväänne olemalla oma itseni, niin silloin te piristätte myös minun päivää! Tsemppiä ja jaksamista kovasti töiden kanssa! Aina ei hyviä päiviä ole, mutta aina löytyy jotain hyvää päivistä! Ihanaa kevättä kaikille!

Pauliinasta kollegoiden suusta:
”Pauliina on aina hyväntuulinen, ystävällinen ja aina auttamassa muita.
Häneltä löytyy aina pari ystävällistä sanaa vastaantulijalle.”

”Pauliina on arvomme Toimimme – sinua kuunnellen ruumiillistuma: Osoitamme kiinnostusta toisiamme kohtaan ja tarjoamme apua.
Ystävällisellä käytöksellä jaamme hyvää mieltä.”

”Tiedämme, että tiukassa paikassa lämmin kiitos ja aito kohtaaminen voi olla päivän pelastus. Oma päiväni on toistuvasti parantunut Pauliinan kohtaamisesta.”