Meidän kaikkien Kantis: teemainfot ortopediasta ja urologiasta vuonna 2021

Ortopedian ylilääkäri Jussi Laurila pitää käsissään luumallia, jolla potilaalle voidaan havainnollistaa jalan rakennetta.

Ensimmäisen Meidän kaikkien Kantis -teemainfon pitää ortopedian ylilääkärimme Jussi Laurila.

Aloitamme palveluitamme esittelevän, kaikille avoimien yleisöinfojen sarjan otsikolla Meidän kaikkien Kantis! Ensimmäisenä teemana 24. marraskuuta on tekonivelleikkaukset Kanta-Hämeen keskussairaalassa, ja esittelijänä ortopedian ylilääkäri Jussi Laurila.

Laurila käy esityksessään lävitse muun muassa sen, kenelle tekonivelleikkauksia tehdään ja koska, kuinka leikkaukseen valmistaudutaan, ketkä tekoniveliä KHKS:ssä leikkaavat, kuinka jatkohoito ja kuntoutuminen järjestetään ja kuinka tekonivelen kanssa jatketaan elämää. Kannattaa tutustua myös tekonivelpotilaan palvelupolkuun, jonka löydät uudesta palvelustamme.

Joukukuun teemana on urologia ja esittelijänä ylilääkäri Dimitri Pogodin-Hannolainen, joka käy esityksessään lävitse erikoisalansa toimintaa ja prosesseja KHKS:ssa.

Vuoden 2022 puolella teemainfot jatkuvat noin kerran kuukaudessa eri erikoisalojen esittelyillä, joista tiedotetaan myöhemmin lisää. Teemainfoja emännöi johtajaylilääkäri Sally Leskinen.

Infot ovat vapaasti seurattavissa verkon kautta Teams Live Event -lähetyksenä. Lähetyksen aikana on mahdollista lähettää myös kysymyksiä, joihin ylilääkärit vastaavat suorassa lähetyksessä.

Mukaan pääsee alla olevien linkkien kautta. Lähetyksen loputtua saman linkin kautta pystyy katsomaan tilaisuuden tallenteen. (Parhaiten lähetys toimii, jos lataatte laitteellenne Microsoft Teams -sovelluksen, mutta onnistuu myös valitsemalla katselun verkkoselaimen kautta. Applen Safari-selain ei toistaiseksi tue Teams-lähetyksiä, joten iPhonen tai iPadin käyttäjien tulee ladata Teams-sovellus sovelluskaupasta tai käyttää toista verkkoselainta.)

Keskiviikkona 24.11. kello 15-16, Meidän kaikkien Kantis: Tekonivelleikkaukseen KHKS:aan

Torstaina 16.12. kello 16-17, Meidän kaikkien Kantis: Urologia KHKS:ssa.