Tunnetko lääkehoitosi tavoitteet? Lääkehoidon päivää vietetään keskussairaalassa torstaina 21.3.

Nao-robotti.

Hämeen ammattikorkeakoulun Nao-robotti on mukana Kanta-Hämeen keskussairaalalla Lääkehoidon päivässä viihdyttämässä ja jakamassa lääketietoutta.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea järjestää jo seitsemännen kerran valtakunnallisen Lääkehoidon päivän torstaina 21. maaliskuuta. Tänä keväänä teemana on ”Tunnetko lääkehoitosi tavoitteet?”. Kanta-Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa teemapäivänä järjestetään tapahtuma kello 9–14 välillä sairaalan pääaulassa.

Tapahtumassa asiakkaita ja potilaita rohkaistaan kysymään ja keskustelemaan aktiivisesti omasta lääkehoidostaan lääkehoidon ammattilaisten kanssa, kehotetaan kirjaamaan ylös käytössä olevat lääkkeet ja seuraamaan lääkkeiden vaikutuksia. Jaamme myös lääkekortteja ja kerromme, mistä saa luotettavaa tietoa lääkkeistä.

Neuvontaa antavat koko tapahtuman ajan terveyden- ja lääkehuollon ammattilaiset. Asiantuntijalääkäri on paikalla kello 11.00–12.30.

Kanta-Hämeen keskussairaala järjestää tapahtuman yhteydessä Hämeen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa ja mukana on myös HAMK:n Nao-robotti, joka ohjelmoidaan kertomaan lääkehoidosta. Kävijät voivat osallistua myös arvontaan veikkaamalla ison lääkepurkin sisältämien pillereiden määrää.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa!