Vaihteen päivitys aiheuttaa katkon KHSHP:n puhelinliikenteeseen

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin puhelinvaihdejärjestelmä päivitetään versioon, joka mahdollistaa nykyisen MX One -järjestelmän käytön uuden sairaalan valmistumiseen saakka. Päivityksen aikana Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin puhelinliikenne varajärjestelmiä lukuun ottamatta on poikki niin Hämeenlinnassa kuin Riihimäellä noin yhdeksän tunnin ajan.

Katkos alkaa tiistaina 30. lokakuuta kello 21.00. Katkoksen arvioitu päättymisaika on keskiviikko 31. lokakuuta kello 06.00. Puhelinkatkoksen aikana sairaanhoitopiirin normaalit numerot eivät ole toiminnassa. Katkoksen aikana asiakkaille käytössä oleva numero on 044 4949 731. Kyseinen numero on käytössä vain katkoksen ajan ja puhelut siihen ohjautuvat päivystysklinikalle, josta tarpeen mukaan asiakas ohjataan eteenpäin. Hätätilanteissa potilaita pyydetään ottamaan yhteys yleiseen hätänumeroon 112.

Katkoksen aikana käytössä olevasta väliaikaisesta puhelinnumerosta tiedotetaan äänitiedotteella KHSHP:n puhelinnumeroissa ja verkkosivulla. Sairaalan sisäinen puhelinliikenne järjestetään katkoksen aikana VIRVE-verkon ja GSM-varajärjestelmän kautta.

Lisätietoja: Viestintäpäällikkö Iisakki Kiemunki, puh. 050 586 5697