Lisätyn todellisuuden (AR) sovellus

Kanta-Hämeen keskussairaala hyödyntää lisätyn todellisuuden teknologiaa viestinnässään. Sairaalan tiloista ja julkaisuista löydät kuvatunnisteita, joiden avulla saat näkyviin älypuhelimessasi videoita, jotka kertovat Herra Sattusen suulla toiminnastamme ja tavoitteistamme. Katsoaksesi viestit Sinun tulee ladata Hämeenlinna AR -sovellus puhelimesi sovelluskaupasta seuraavien ohjeiden mukaisesti:

LATAA SOVELLUS

Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi alla olevilla linkeillä. Muista sallia kameran käyttö, sillä muuten et saa virtuaalisia elementtejä näkyviin. Huom! Jos puhelimessasi on entuudestaan Hämeenlinna AR -sovellus ladattuna, sinun tulee päivittää sovellus uusimpaan versioon.

App-store 

Google play

Hahmot tulevat näkyviin kun osoitat kuvatunnistetta sovelluksen skannerinäkymässä ja odotat hetken. Muista laittaa myös ääni päälle kännykästä. Kuvatunniste tulee pitää katselun ajan skannerinäkymässä, tai muuten video katkeaa.

Lisätietoa sovelluksesta

Sovellus toimii useimmilla Android ja iPhone puhelimilla ja tableteilla. Laitteiden kameran tyyppiviasta johtuen joissakin Sony Xperia laitteissa on ollut toimivuushäiriöitä. Sovelluksessa on videosisältöä, mikä vaatii verkkoyhteyden näkyäkseen. Sovellus itsessään toimii ilman verkkoyhteyttä, mutta ilman verkkoa et näe kaikkea sisältöä.