Alueellinen koulutus

Järjestämme Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä laadukasta ja monipuolista täydennyskoulutusta omalle henkilöstöllemme sekä alueen terveyskeskusten, sosiaalitoimen, vanhainkotien ym. sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistyötahojen henkilöstölle. Koulutukset löydät Koulutuskalenteristamme (linkin Koulutustilaisuudet ja ilmoittautuminen -linkin kautta).

Koulutustilaisuuksien paikka on ilmoitettu ohjelman yhteydessä. Tiloihin löydät sähköisellä opaskartalla.

Tietoja koulutuksiimme liittyen saat myös sähköpostiosoitteestamme koulutuspalvelut(a)khshp.fi. Koulutusasioissa sinua palvelevat Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin koulutussihteeri Teija Wiberg: teija.wiberg(a)khshp.fi, p. 040 661 4414 ja henkilöstön kehittämispäällikkö Hanna Kulla-Numminen: hanna.kulla-numminen(a)khshp.fi, p. 040 486 8074. Olethan rohkeasti yhteydessä meihin!

 

Koulutuksiin ilmoittautuminen

  • Tästä linkistä Koulutustilaisuudet ja ilmoittautuminen pääset koulutuskalenteriimme, jonka kautta voit ilmoittautua tai perua ilmoittautumisesi Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin järjestämiin koulutuksiin.
  • Ensimmäisellä kerralla käyttäjän tulee rekisteröityä koulutuskalenterin käyttäjäksi. Sähköpostiin saapuneen rekisteröitymisvahvistuksen jälkeen (1-3 vrk sisällä) on koulutukseen ilmoittautuminen mahdollista. HUOM! Onnistuneesta koulutukseen ilmoittautumisesta tulee aina vahvistus sähköpostiisi!
  • Jos koulutuksen ilmoittautuminen on jo päättynyt, niin voit tiedustella mahdollisuutta ilmoittautua koulutukseen (jos vapaita paikkoja on) sähköpostitse koulutuspalvelut(at)khshp.fi. Varmistathan ennen yhteydenottoa, että olet jo rekisteröitynyt koulutuskalenteriimme.
  • Lisäohjeita tarvittaessa saat täältä ilmoittautumisohje.
  • Sairaanhoitopiirin oman henkilöstön ilmoittautuminen koulutuskalenterin kautta.

Osallistumismaksut

Osallistumismaksut laskutetaan koulutuksen jälkeen osallistujien työnantajilta ellei toisin sovita. Asiakas vastaa laskutusosoitteen oikeellisuudesta. Ilmoittautumisen koulutuksiin voi peruuttaa maksuttomasti viimeiseen peruutuspäivään mennessä, ellei koulutuskohtaisesti ole toisin ilmoitettu. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta tai jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi antaa samassa työyhteisössä toimivalle kollegalle, vaihdoksesta tulee ilmoittaa koulutuspalveluille sähköpostitse koulutuspalvelut(at)khshp.fi.

Osallistumismaksut 1.1.2018 alkaen ellei koulutuskohtaisesti ole muuta mainittu
-koko päivän koulutus 80 € + alv 24%
-puolipäivän koulutus 40 € + alv 24 €

Ruokailu

Osallistujilla on mahdollisuus ruokailla keskussairaalan ruokasalissa. Ruokailun voi maksaa pankkikortilla ruokalassa.

Koulutustilat ja pysäköinti

Pysäköintitilaa autoille on Ahveniston päiväkodin ympäristössä, käynti Marssitieltä.
Ahveniston koulutus- ja kokoustilojen sijannit.