Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri työpaikkana

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri on  moniammatillinen yhteisö ja työkavereita meillä on noin 1900. Meille tärkeää on taata asiakkaillemme selkeät hoitopolut, ottaa huomioon potilaan yksilölliset tarpeet ja varmistaa potilaan helppo hoitoon pääsy. Erinomainen asiakaspalvelu on meidän sydäntä lähellä ja olemme edistyksellisesti hyödyntäneet esimerkiksi digitalisaatiota asiakaskokemuksen kehittämisessä. Ennen kaikkea panostamme laatuun, turvallisuuteen ja erotumme muista ihmisen kokoisena perhesairaalana. Tuotamme erikoissairaanhoidon palveluita 11 kunnan alueella 171 000 asukkaalle kahdessa toimipisteessä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää ja haluamme mahdollistaa henkilökuntamme kasvamisen sekä kehittymisen työssä. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Henkilöstöetuuksia on tarjolla monipuolisesti, muun muassa liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu ja työmatkaetu. Henkilökuntayhdistykset Hämeenlinnassa ja Riihimäellä tarjoavat monenlaista urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajantoimintaa. Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Sairaalan alueella pysäköinti on ilmaista. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä maksetaan 1000 € rekrytointipalkkio vakituiseen työsuhteeseen työllistyvälle sairaanhoitajalle, kätilölle ja röntgenhoitajalle.

Kantiksen jokapäiväistä tekemistä ohjaavat sairaanhoitopiirimme arvot:

Näytämme esimerkkiä – ylpeydellä
Uskallamme – koko sydämellä
Toimimme – Sinua kuunnellen
Onnistumme – aina yhdessä

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin avoimet työpaikat löydät TÄÄLTÄ.

Haluatko tutustua Kantislaisiin? Työntekijämme kertovat:

Työpaikkailmoituksista löydät niiden henkilöiden yhteystiedot, joilta voit kysyä tarkempia tietoja haettavasta tehtävästä.

Kiinnostaako Kantis työpaikkana, eikä avoimista paikoista löytynyt juuri nyt sopivaa? Voit jättää myös avoimen hakemuksen. Haut löytyvät avoimista työpaikoista.

Voit myös lähettää sähköpostia tai soittaa rekrytointiin: 

Rekrytointiasiantuntijat

Miia Roisko
Puh. 040 673 2049

rekry(at)khshp.fi

Nähdään Kantiksessa!