Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri työpaikkana

Kanta-Hämeen keskussairaala on moniammatillinen erikoissairaanhoidon ja asiakaspalvelun osaamiskeskus. Tuotamme erikoissairaanhoidon palveluita 11 kunnan alueella 171 000 asukkaalle kahdessa toimipisteessä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä. Vuoden 2023 alussa liityimme osaksi Kanta-Hämeen hyvinvointialuetta. Uudelle hyvinvointialueelle siirtyy yhteensä 6700 sote- ja pelastustoimen työntekijää. Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeen sivuilta.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Rakennamme parhaillaan maailman inhimillisintä Assi -sairaalaa ja uusien tilojen arvioitu valmistumisaika on vuonna 2025. Osallistamme henkilöstöämme uuden sairaalan suunnitteluun. Assi-sairaalaan pääset tutustumaan täällä. Meille on tärkeää taata asiakkaillemme selkeät hoitopolut, ottaa huomioon potilaan yksilölliset tarpeet ja varmistaa potilaan helppo hoitoon pääsy.

Hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää ja haluamme mahdollistaa henkilökuntamme kasvamisen sekä kehittymisen työssä. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.  Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Sairaalan alueella pysäköinti on ilmaista.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin avoimet työpaikat löydät TÄÄLTÄ.

Haluatko tutustua Kantislaisiin? Työntekijämme kertovat:

Työpaikkailmoituksista löydät niiden henkilöiden yhteystiedot, joilta voit kysyä tarkempia tietoja haettavasta tehtävästä.

Kiinnostaako Kantis työpaikkana, eikä avoimista paikoista löytynyt juuri nyt sopivaa? Voit jättää myös avoimen hakemuksen TÄÄLTÄ.

Voit myös lähettää sähköpostia tai soittaa rekrytointiin: 

Rekrytointiin

[email protected]

Nähdään Kantiksessa!