Kanta-Hämeen keskussairaala työpaikkana

Kanta-Hämeen keskussairaala on moniammatillinen erikoissairaanhoidon ja asiakaspalvelun osaamiskeskus. Vuoden 2023 alussa liityimme osaksi Kanta-Hämeen hyvinvointialuetta. Uudelle hyvinvointialueelle siirtyy yhteensä 6700 sote- ja pelastustoimen työntekijää. Pääset tutustumaan lisää Oma Hämeen sivuilta.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Rakennamme parhaillaan maailman inhimillisintä Assi -sairaalaa ja uusien tilojen arvioitu valmistumisaika on vuonna 2025. Osallistamme henkilöstöämme uuden sairaalan suunnitteluun. Assi-sairaalaan pääset tutustumaan täällä. Meille on tärkeää taata asiakkaillemme selkeät hoitopolut, ottaa huomioon potilaan yksilölliset tarpeet ja varmistaa potilaan helppo hoitoon pääsy.

Hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää ja haluamme mahdollistaa henkilökuntamme kasvamisen sekä kehittymisen työssä. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.  Hämeenlinnasta ja Riihimäeltä on lyhyet matkat ja hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle. Sairaalan alueella pysäköinti on ilmaista.

Oma Hämeen avoimet työpaikat löydät TÄÄLTÄ.

Haluatko tutustua Kantislaisiin? Työntekijämme kertovat:

Työpaikkailmoituksista löydät niiden henkilöiden yhteystiedot, joilta voit kysyä tarkempia tietoja haettavasta tehtävästä.

Kiinnostaako Kantis työpaikkana, eikä avoimista paikoista löytynyt juuri nyt sopivaa? Voit jättää myös avoimen hakemuksen TÄÄLTÄ.

Voit myös ottaa yhteyttä rekrytointiin: 

Rekrytointiin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Oma Hämeen keskitettyyn rekrytointiin [email protected] tai rekrytointiasiantuntijoihin.

 

Susanna Laari
rekrytointiasiantuntija
palvelutuotannon tukipalvelut, erikoissairaanhoito, päihde- ja mielenterveyspalvelut, , ikäihmiset

susanna.laari(at)omahame.fi
puh. 040 355 4050

 

Mia Majakero
rekrytointiasiantuntija
kuntoutus, perusterveydenhuolto, suun terveydenhuolto, kliiniset tukipalvelut ja diagnostiikka, perhe-sosiaali- ja vammaispalvelut, konsernipalvelut

mia.majakero(at)omahame.fi
puh. 040 661 5460

Miia Roisko
rekrytointiasiantuntija
rekrytointimarkkinointi, työnantajakuva, pelastustoimi

miia.roisko(at)omahame.fi
puh. 040 673 2049

 

Nähdään Kantiksessa!