Hoitohenkilöstön rekrytointi

Hoitohenkilöstölle Kanta-Hämeen keskussairaala tarjoaa monipuolisia haasteita niin opiskelijoille, uran alkuvaiheessa oleville sekä jo kokeneemmille ammattilaisille, jotka haluavat työskennellä erikoissairaanhoidon parissa. Mikäli haluat tutustua tarkemmin sairaalan eri yksiköihin, niin pääset tutustumaan niihin verkkosivuillamme. Huom! Olemme päivittämässä yksikkökohtaisia kuvauksia ammattilaisille. Tästä johtuen kaikki yksiköt eivät vielä näy Hoitohenkilöstön rekrytointi -alavalikossa. 

Me Kanta-Hämeen keskussairaalassa tuemme Sinua oman osaamisen kehittämisessä sekä haluamme, että voit saumattomasti yhdistää työn ja vapaa-ajan. Meille tärkeää on taata asiakkaillemme selkeät hoitopolut, ottaa huomioon potilaan yksilölliset tarpeet ja taata helppo hoitoon pääsyn. Erinomainen asiakaspalvelu on meidän sydäntä lähellä ja olemme edistyksellisesti hyödyntäneet esimerkiksi digitalisaatiota asiakaskokemuksen kehittämisessä. Toimimme Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Haluatko tutustua tarkemmin osaajiimme?

Kiinnostuitko?

Kaikki avoimet työpaikat löydät osoitteesta khshp.fi/rekry/avoimet-tyopaikat/ Mikäli olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia tai etsit itsellesi vakituista sairaanhoitajan toimea osastotoiminnoista tai röntgenistä, niin löydät näihin erillisen haun Avoimet työpaikat -sivulta. Ilmoitamme avoimista työpaikoista myös sairaalan Facebook- ja LinkedIn -sivustoilla. Mikäli haluat tutustua tarkemmin Naistentaudit ja synnytykset -yksikköön, niin voit käydä ottamassa seurantaan synnyta_hameenlinnassa –Instagram tilin.