Psykologit Kanta-Hämeen keskussairaalassa

 

Psykologit työskentelevät Kanta-Hämeen keskussairaalassa psykiatrian tulosalueella osana moniammatillisia työryhmiä. Psykiatrisella tulosalueella on psykiatrian, nuorisopsykiatrian ja lastenpsykiatrian erikoisalat. Kaikilla erikoisaloilla on sekä polikliinista että osastohoitoa. Osastotoiminnot on keskitetty Hämeenlinnaan, aikuis- ja nuorisopsykiatrista poliklinikkatoimintaa on Hämeenlinnan lisäksi Riihimäen yksikössä. Henkilökunta on laajalti saanut koulutusta, muun muassa on mahdollisuus DKT:n, KKT:n ja HOT:in mukaiseen yksilö- ja ryhmämuotoiseen työskentelyyn.

Työ erikoissairaanhoidossa on palkitsevaa ja ammatillisesti kehittävää monipuolisuutensa ja haasteellisten potilasaineistojen vuoksi. Vaikeassa työssä tarjoaa tukea psykologi-kollegoiden lisäksi moniammatillinen tiimi, johon kuuluu lääkäreitä, psykiatrisia sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja, musiikkiterapeutti, kuntoutusohjaaja, sosiaalityöntekijät. Hyvin toimiva mentorijärjestelmä mahdollista ammatillisen tuen saamisen tarvittaessa. Mahdollisuuksia on sekä organisaation sisäiseen, että ulkoiseen työnohjaukseen.

Arvostamme ja tuemme mahdollisuuksien mukaan tehtävänkuvaan sopivaa koulutusta ja osaamisen kehittämistä. Kokemuksen ja osaamisen karttumisen mukaan on mahdollista siirtyä myös vaativimpiin työtehtäviin, ja palkkakin kehittyy työn vaativuuden mukaan.

Olemme matkalla kohti hyvinvointialuetta ja vahvistamme psykologista osaamista eri yksiköissä ja toimipisteissä. Kuulemme Sinusta ja toiveistasi mielellämme!

Täältä löydät tällä hetkellä haussa olevat psykologien paikat

Kanta-Hämeen keskussairaalan psykologien työmahdollisuuksista voit ottaa suoraan yhteyttä:

Johtava psykologi
Andres Kaera

[email protected]
puh. 045 7731 1984