Lääkäreiden rekrytointi

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirissä on tarjolla monipuolisia mahdollisuuksia uransa eri vaiheissa oleville lääkäreille sekä lääketieteen opiskelijoille ja eri erikoisalat ovat laajasti edustettuna.  Olemme joustava työnantaja ja pyrimme mahdollisimman saumattomaan työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen, koulutusmyönteisenä organisaationa tarjoamme hyvän mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen ja tuemme uransa alkuvaiheessa olevia lääketieteen opiskelijoita tarjoamalla hyvän seniorituen. Meille tärkeää on taata asiakkaillemme selkeät hoitopolut, otamme huomioon potilaan yksilölliset tarpeet ja takaamme helpon hoitoon pääsyn. Erinomainen asiakaspalvelu on meidän sydäntä lähellä ja olemme edistyksellisesti hyödyntäneet esimerkiksi digitalisaatiota asiakaskokemuksen kehittämisessä. Toimimme kahdessa yksikössä Hämeenlinnassa ja Riihimäellä.

Työntekijämme kertovat:

  • Jussi Laurila, ortopedian ylilääkäri valittiin Kantiksen kuukauden kasvoksi, pääset tutustumaan Jussiin TÄÄLTÄ.
  • Tiina Vilmi-Kerälä, osastonylilääkäri ja Virpi Ylitalo, sairaanhoitaja kertovat työskentelystä Kantiksessa, tutustu Tiinaan ja Virpiin TÄÄLLÄ

Löydät tällä hetkellä avoimena olevat tehtävät avoimet työpaikat osiosta ja mikäli et löydä sieltä etsimääsi, voit tiedustella paikkoja, erikoistumismahdollisuuksia sekä ylilääkäreiden yhteystietoja rekrytoinnista.

[email protected]

Miika Lahdenperä
rekrytointiasiantuntija
lääkärirekrytointi

miika.lahdenpera(at)omahame.fi
puh. 040 168 6013

 

Amanuenssihakemukset jätetään Kuntarekryn avoimen haun kautta.

Kanta-Hämeen keskussairaalalla on yhteistyösopimus Turun ja Tampereen yliopistojen kanssa. Näiden yliopistojen opiskelijat voivat hakea amanuenssipaikkoja oman yliopiston amanuenssihaun kautta. Olemme yhteydessä jos amanuenssipaikkoja jää ylitse tai tulee peruutuksia.

Nähdään Kantiksessa!