Kirurgian poliklinikka

Kirurgian poliklinikka tarjoaa monipuolista kirurgian alueen palvelua. Poliklinikalle tullaan lääkärin lähetteellä silloin kun tarvitaan asiantuntemusta sekä hoitoa seuraavilla kirurgian alueilla: luu-, nivel- ja traumakirurgia, vatsan alueen kirurgia, virtsateiden kirurgia, yleiskirurgia, verisuonikirurgia, plastiikkakirurgia, lastenkirurgia sekä kivunhoito. Mikäli vastaanottokäynnillä todetaan jatkohoidon tarve, poliklinikan hoitajat ja hoidonsuunnittelijat auttavat jatkohoidon toteuttamisessa ja antavat jatkohoitoon liittyvää ohjeistusta.

Poliklinikalla on myös virtsateiden-, haavahoidon-, kivunhoidon- , avannehoidon- sekä vatsan alueen asiantuntijasairaanhoitajien vastaanotot. Hoitajien vastaanotoilla saa monipuolista ohjausta sairauden ja sen oireiden hoitoon sekä erilaisten hoitoon liittyvien apuvälineiden käyttöön. Hoitajat toteuttavat myös terveydentilan seurannan määräaikaiskontrolleja sekä hoitoon tarpeeseen liittyviä sarjahoitokäyntejä.Kuvassa hoitaja tekee kipsiä potilaan jalkaan.

Poliklinikalla toteutetaan myös immobilisaatiohoitoa (kipsaus) ja tehdään erilaisia paikallispuudutuksessa toteutettavia pientoimenpiteitä.

Polikliinisten toimenpiteiden valikoima on määritelty potilasturvallisuutta vaalien ja toisaalta mahdollistaen mahdollisimman lyhyt ja miellyttävä sairaalassaolo aika poliklinikan omassa polikliinisessa tarkkailussa.

Poliklinikan yhteyteen kuuluu endoskopiayksikkö, jossa tehdään vatsan alueen, virtsateiden , keuhkojen sekä lasten vatsan alueen tähystyksiä. Tähystykset toteutetaan asiakkaan kokonaistilanne sekä turvallisuus huomioiden. Tutkimusten toteuttamista tukee ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi käytössämme oleva uusin tekniikka.

Yhteystiedot:

Hämeenlinna
Kirurgian poliklinikka, puh. 03 629 2831, takaisinsoittopalvelu on auki ympäri vuorokauden. Kello 14.00 mennessä tulleisiin puheluiden vastataan saman päivän aikana

Ortopedian poliklinikka, puh. 03 629 2989, takaisinsoittopalvelu on auki ympäri vuorokauden. Kello 14.00 mennessä tulleisiin puheluiden vastataan saman päivän aikana.

Riihimäki
Kirurgian poliklinikka, puh. 019 744 5360, takaisinsoittopalvelu on auki ympäri vuorokauden. Kello 14.00 mennessä tulleisiin puheluiden vastataan saman päivän aikana.

 

Halutessasi voit olla meihin yhteydessä tekstiviestitse. Numeroon ei ole mahdollista soittaa tai laittaa multimediaviestejä.

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Hml kirurgian poliklinikka: 045 73976537

Rmk kirurgian poliklinikka: 045 73976539

Ortopedian poliklinikka: 045 73976538

 

Ajan peruutus tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: PERUUTUS, potilaan nimi, syntymäaika ja peruttava aika.

Ajanperuutus on oltava perillä viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 14 mennessä.

Tämän jälkeen perutuista ajoista veloitamme sakkomaksun.

 

 

Takaisinsoittopyyntö tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: TAKAISINSOITTO ja lyhyesti, missä asiassa toivot yhteydenottoa.

 

Muissa asioissa kirjoita asiasi viestiin lyhyesti.