Lasten ja nuorten päiväsairaala

Lasten ja nuorten päiväsairaala toimii päärakennuksen kolmannessa kerroksessa, vuodeosasto 3A:n yhteydessä. Päiväsairaalassa annetaan muun muassa lääkeinfuusioita, rokotuksia, siedätyshoitoa, haava- ja palovammahoitoja. Päiväsairaalassa tehdään ruoka-aine- ja lääkeainealtistuksia, nivelpistoja ilokaasun avulla sekä hoidetaan tutkimuspotilaita.

Lasten ja nuorten päiväsairaalassa on paikkoja kuusi ja käyntejä vuodessa on noin 1700.

Vuodeosastolla ja päiväsairaalassa työskentelee sairaan- ja lastenhoitajia, leikkitoiminnan ohjaaja, osastonlääkäri ja lastentauteihin erikoistuva lääkäri sekä lastenkirurgi.

Yhteystiedot:

Lasten ja nuorten päiväsairaala, takaisinsoittopalvelun puh. 03 629 2322, 04573976649

 

Takaisinsoittopalvelu on avoinna ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Virka-ajan ulkopuolella tulleisiin puheluihin vastataan seuraavana arkipäivinä.

 

Halutessasi voit olla meihin yhteydessä tekstiviestitse, numerot yllä poliklinikan yhteydessä. Numeroihin ei ole mahdollista soittaa tai laittaa multimediaviestejä. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Ajan peruutus tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: PERUUTUS, potilaan nimi, syntymäaika ja peruttava aika. Lapsen asioita hoidettaessa, muista mainita myös lapsen nimi.

Ajanperuutus on oltava perillä viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 14 mennessä.

Tämän jälkeen perutuista ajoista veloitamme sakkomaksun.

 

Takaisinsoittopyyntö tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: TAKAISINSOITTO ja lyhyesti, missä asiassa toivot yhteydenottoa.

Lapsen asioita hoidettaessa muista mainita viestissä lapsen nimi.

 

Muissa asioissa kirjoita asiasi viestiin lyhyesti.