Osasto 3A (lapset ja nuoret)

Lasten ja nuorten vuodeosasto 3A sijaitsee päärakennuksen 3. kerroksessa. Vuodeosastolla hoidetaan infektiopotilaita, tutkimuspotilaita ja lastenkirurgisia potilaita sekä suolistosairauksia, lastenreumaa, diabetesta ja syöpätauteja sairastavia potilaita.

Osastolla on 8 sairaansijaa. Hoitojaksoja on vuodeosastolla vuodessa noin 1300 ja keskimääräinen hoitoaika on 2,5 vuorokautta.

Vuodeosaston yhteydessä toimii virka-aikaan lastenpäivystys. Päivystyskäyntejä on noin 600 vuodessa.

Lasten ja nuorten päiväsairaala

Vuodeosaston yhteydessä toimii myös päiväsairaala, jossa annetaan mm lääkeinfuusioita, rokotuksia, siedätyshoitoa, haava- ja palovammahoitoja. Päiväsairaalassa tehdään ruoka-aine- ja lääkeainealtistuksia, nivelpistoja ilokaasun avulla sekä hoidetaan tutkimuspotilaita.

Päiväsairaalassa on paikkoja kuusi kappaletta ja käyntejä vuodessa on noin 1700.

Vuodeosastolla ja päiväsairaalassa työskentelee sairaan- ja lastenhoitajia, leikkitoiminnan ohjaaja, osastonlääkäri ja lastentauteihin erikoistuva lääkäri sekä lastenkirurgi.

Yhteystiedot:

Vuodeosaston, päiväsairaalan ja ajanvarauksellisten asioiden takaisinsoittopalvelun puh. 03 629 2322, tekstiviestinumero 04573976649

Takaisinsoittopalvelu on avoinna ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Virka-ajan ulkopuolella tulleisiin puheluihin vastataan seuraavana arkipäivinä.

 

Halutessasi voit olla meihin yhteydessä tekstiviestitse, numerot yllä poliklinikan yhteydessä. Numeroihin ei ole mahdollista soittaa tai laittaa multimediaviestejä. Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Ajan peruutus tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: PERUUTUS, potilaan nimi, syntymäaika ja peruttava aika. Lapsen asioita hoidettaessa, muista mainita myös lapsen nimi.

Ajanperuutus on oltava perillä viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 14 mennessä.

Tämän jälkeen perutuista ajoista veloitamme sakkomaksun.

 

Takaisinsoittopyyntö tekstiviestitse:

Kirjoita viestiin: TAKAISINSOITTO ja lyhyesti, missä asiassa toivot yhteydenottoa.

Lapsen asioita hoidettaessa muista mainita viestissä lapsen nimi.

 

Muissa asioissa kirjoita asiasi viestiin lyhyesti.

 

Muut kysymykset / palautteet: osastonhoitaja 03 629 3302 tai apulaisosastonhoitaja 03 629 2572.